Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. şiddetli sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı bağırsaklerine yerleştirilmesi ile bu baplar varlık kurtarmaktadır.

Yangın veya evgin manzara vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla boşaltma edilmesi karınin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Belirtilen bu ahit dilimleri bir kapının yangına ne derece müddet dayanacağını söylem etmektedir. Lakin bu mevzuda dikkatli edinmek gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 dakika da dayanmadığı daha önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlıklı bir şekilde hadise yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın merdiveni kapısının ne açıldığını öğrenmek yangın anında birlikte kolaydır ancak elan öncesinde yangın ile dayalı tatbikatlarda kapının elbette açıldığını açıklamak gerekir.

Binaların yapısına yaraşıklı kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı yapısı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi yahut içsel kayıpları minimuma indirir Yangın Merdiveni Kapısı ya da hasarsız atlatılmasını sağlar.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı umumiyetle 60 zaman, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 zaman süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Ortalama 20 almanak tecrübemizle ve her biri konusunda mütehassıs olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle jüpiter memnuniyeti odaklı çhileışmalarımızla siz altın iş ortaklarımızın sağlam çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size malumat verecektir.

Binanın karıninden kötüya hakikat inen betonarme merdivenler haricinde, çatı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok kesif önlaşılan yangın merdivenleridir.

Bir gayrı şart ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir el olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan zait olmaması gerekir.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine rabıtlı olarak değişir.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde Yangın Çıkış Kapısı üretilirler. Esrar sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Mimarilarda kullanılan her bapnın aynı yangın direncine iye olmadığını söyleyebiliriz. Şirket kapılarının çoğu 30 dakikadır, temelı şirket baplarının sıcaklık iktibas süresiyse 60 dakikadır.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page